Ice snový svět v letošním roce přinese do středověku. Prostřednictvím vás kouzelný lesní stezka vede podél zámeckého nádvoří, kovárnách a trenér, můžete pozorovat život hradních pánů, rytířů, sluhy a služky. Pro držení víla se bude starat o ledové draka bavit ledová skluzavka pro led hospodě žízeň po obohacení, je tu i ledová bludiště.
Pro umělecký dojem letošní led země pěti slovinských, dva katalánštiny a finské sochaře měsíc při teplotě - 5 ⁰C vytvoření s motorových pil, brusičů, dláta a ruční pily. Společně vykouzlit nezapomenutelné dobrodružství, ve které budete určitě líbit!

 Ledový festival nás v letošním roce přenese do středověku. Prostřednictvím ledové lesní stezky, která vede podél zámeckého nádvoří, kovárny, můžete pozorovat život hradních pánů, rytířů, sluhů a služek. Pro děti bude připravena ledový skluzavka + sochy zvířátek, kde se mohou děti vyfotit. 

  Ledové kvádry tento rok zpracovávalo 5 slovinských, dva katalánští a finský sochař měsíc při teplotě - 5 ⁰C  Pro vytvoření ledových soch potřebovali kromě 300 ledových bloků od našich partnerů z Iceart, motorové pily, frézky dláta a ruční pily. Společně vykouzlily nezapomenutelné dobrodružství, které se bude určitě líbit!

 

posílám odkaz na stránku

http://www.ledene-skulpture.com/si/airwaves-ledena-dezela/